flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді проведено навчання, щодо порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В» .

30 жовтня 2019, 10:41

28 жовтня 2019 року в Менському районному суді Чернігівської області керівником апарату суду Іриною Стоцькою було проведено внутрішнє навчання для державних службовців суду на тему: «Визначення результатів виконання завдань державними службовцями, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В» Менського районного суду Чернігівської області».

На даному навчанні було зазначено, що відповідно до статті 44 Закону України «Про державну службу» результати службової діяльності державних службовців щороку підлягають оцінюванню для визначення якості виконання поставлених завдань, а також з метою прийняття рішення щодо преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби у професійному зростанні.

 Присутніх ознайомлено з Типовим порядком проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.08.2017 року № 640 (із змінами).

Керівник апарату звернула увагу всіх присутніх на дотриманні вищезазначеного порядку, етапів та строків проведення оцінювання, заповнення визначених форм результатів виконання завдань, для отримання відповідної оцінки за результатами оцінювання службової діяльності.

 

 

заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.