flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З нагоди Дня працівників суду у Менському районному суді вручено відзнаки

17 грудня 2019, 13:34

Щорічно, 15 грудня судова система України відзначає професійне свято - День працівників суду.

З цієї нагоди, напередодні свята, 13 грудня 2019 року, в Менському районному суді відбулись урочисті збори, на яких голова суду Сова Тетяна  Георгіївна привітала колег  та працівників апарату суду з прийдешнім святом, побажала всім  доброго здоров’я, щастя, натхнення та  нових професійних здобутків.  

Вже традиційно, у святковий день не обійшлося  без нагород.

Подяку Ради суддів України оголошено оператору комп’ютерного набору Менського районного суду Костюк Світлані Олександрівні; секретарю судових засідань Донець Ганні Василівні; прибиральниці Іващенко Вірі Петрівні та працівнику суду Пономаренко Олександру Михайловичу. 

Також Почесними грамотами Менської районної державної адміністрації  нагороджено консультанта суду Медведєву Людмилу Володимирівну та секретаря суду Тужик Катерину Михайлівну.

Крім цього, голова суду привітала ввесь колектив з отриманими досягненнями, а саме: зайнятими (розділеними з Сосницьким районним судом Чернігівської області) першими місцями в конкурсі «Кращий місцевий суд Чернігівської області у 2019 році» та «Кращий веб-сайт місцевого суду у 2019 році», які проходили за ініціативи та особистої підтримки голови Чернігівського апеляційного суду Салая  Геннадія Анатолійовича з метою підвищення ефективності роботи судів області та мотивування працівників апаратів судів  до досягнень у професії.

Рішення конкурсних комісій – див.тут: 

"Кращий місцевий суд Чернігівської області у 2019 році"

"Кращий веб-сайт місцевого суду Чернігівської області у 2019 році"

            Менський районний суд вже третій рік поспіль тримає першість серед місцевих судів Чернігівської області.

«Всі здобутки Менського районного суду – це результат копіткої, щоденної, відповідальної роботи всіх працівників нашого суду. Такий згуртований колектив доля звела під одним дахом, але, напевно, це не випадковість, бо всі хто працює в Менському районному суді – це відповідальні, цілеспрямовані, амбітні і віддані улюбленій справі та обраній професії фахівці. Але ми не зупиняємося на досягнутому, а й далі будемо навчатись, працювати, удосконалюватись та робити все для зміцнення авторитету Менського районного суду та судової влади України вцілому» - саме такими словами голова Менського районного суду Сова Тетяна Георгіївна завершила урочистості присвячені професійному святу.      

помічник голови суду

прес-секретар Комова І.В.