flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Творити добрі справи – істинне призначення людини

03 січня 2020, 09:10

Чому потрібно творити  добро?   Мабуть, тому, що це нагальна потреба кожної людини  – посміхнутися комусь, простягти руку допомоги, зігріти змерзлого або просто сказати добре слово підтримки. Звичайно, коли людина говорить  красиві слова це ще не так багато вартує, як реальні добрі вчинки.  Для цього не потрібні великі кошти, необхідна тільки небайдужість кожної окремої людини. Творити добро просто, якщо є добрі серця та бажання.

В цьому році, традиційно, колектив Менського районного суду продовжив рух під назвою «Час творити різдвяні добрі справи».

Так, 02 січня 2020 року, напередодні світлого свята Різдва Христового, колектив Менського районного суду разом з Дідом Морозом, в ролі якого був робітник суду Пономаренко О.М., відвідали дві родини з дітьми, які проживають в селі Величківка Менського району Чернігівської області. Це сім’ї Грищенко Ніни Василівни та Стьопкіної Тетяни Станіславівни, в яких ростуть та виховуються по троє малолітніх діточок. Інформацію про вказані сім’ї суду надала староста Величківського старостинського округу Менської міської ради.

В ці святкові новорічні дні, коли всі очікують на здійснення мрій та сподіваються на різні дива, дітлахи з вказаних сімей з їх батьками були приємно вражені і з задоволенням отримали різдвяні солодощі, фрукти та продукти харчування, які були придбані працівниками суду.

Такі заходи об’єднують нас та роблять добрішими, спонукають замислитися та висловити свою небайдужість до проблем сімей, що потребують допомоги небайдужих.

Найщасливіші люди – ті, хто вміє допомагати іншим просто по волі своєї душі.

Потрібно жити з добром, творити добро і світ стане ще прекраснішим! Відвідування цих сімей залишило у серцях працівників суду особливі хвилюючі враження, адже щирі посмішки дітей та їх сяючі очі подарували частинку своєї теплої позитивної енергетики, віру і надію в те, що творити добрі справи – істинне призначення людини.

         Помічник голови суду

            Прес-секретар Комова І.В.