flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ефективність використання систем відеоконференцзв’язку Менським районним судом Чернігівської області за липень 2017 року

08 серпня 2017, 14:00

Відповідно до статистичних відомостей в Менському районному суді Чернігівської області впродовж липня 2017 року проведено  40 сеансів відеоконференцзв’язку з іншими судами та з державними установами.

Менський районний суд Чернігівської області активно використовує  систему відеоконференцзв’язку під час судового розгляду справ. Даною системою в суді обладнано два зали судових засідань.

Нагадуємо, що питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або за власною ініціативою суду.

Так, сторони та  інші учасники судового процесу, які не мають можливості з’явитись в судове засідання, у зв’язку з перебуванням в іншому населеному пункті, можуть подати клопотання про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції, з усіма правами та обов’язками, передбаченими відповідним процесуальним законодавством.

 

 

 

прес-служба Менського районного суду

Чернігівської області