flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Менському районному суді працював консультаційний пункт щодо сприяння доступу громадян до правової допомоги

16 серпня 2017, 10:09

 

       Конституцією України кожній особі гарантовано право на звернення до суду за захистом своїх порушених прав, свобод чи інтересів.

     

      Одним із пріоритетних напрямків діяльності Менського районного суду Чернігівської області є створення ефективної системи взаємодії та налагодження співпраці суду з центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Ми зацікавлені в налагодженні взаємодії в частині надання консультативних послуг відвідувачам суду в межах діючого законодавства України.

       

     15 серпня 2017 року в приміщенні Менського районного суду Чернігівської області проводив роботу консультаційний пункт за участю консультанта Менського районного суду Чернігівської області Костюченко Оксани Віталіївни та представників Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – начальника відділу правової інформації та консультації Сенченка Дмитра Миколайовича, начальника відділу представництва Драгуна Романа Григоровича та головного спеціаліста відділу правопросвітництва та взаємодії з суб»єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Омельяненко Лариси Іванівни.

 

       Відвідувачі суду отримали консультації та роз»яснення з правових питань, зокрема щодо складання заяв, скарг та інших документів правового характеру, забезпечення доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги,  щодо здійснення представництва інтересів особи в суді та інших послуг правового характеру.

 

 

Керівник апарату Менського районного суду

Чернігівської області

Стоцька І.Д.