flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПОРЯДОК проведення конкурсу на зайняття посад державної служби у Менському районному суді Чернігівської області

05 лютого 2018, 16:48

ЗАТВЕРДЖЕНО 

Наказом керівника апарату

 Менського районного суду Чернігівської області

від 22 грудня 2017 року         № 22-о

ПОРЯДОК 
проведення конкурсу на зайняття посад державної служби у Менському районному суді Чернігівської області

Загальні питання

  1. Цей Порядок визначає процедуру проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби Менського районного суду Чернігівської області (далі - конкурс), метою якого є добір осіб, здатних професійно виконувати посадові обов'язки.
  2. Проведення конкурсу здійснюється відповідно до визначених в установленому законом порядку вимог до професійної компетентності кандидата на зайняття вакантної посади державної служби (далі - посада) за результатами оцінювання його особистих досягнень, знань, умінь і навичок, моральних і ділових якостей для належного виконання посадових обов’язків.

Вимоги до професійної компетентності кандидата на зайняття посади включають кваліфікаційні вимоги, вимоги до компетентності та вимоги до професійних знань.

Конкурс проводиться державною мовою.

Методичні рекомендації щодо оцінювання професійної компетентності кандидата на зайняття посади під час проходження конкурсу затверджуються НАДС.

  1. Конкурс проводиться з дотриманням принципів:

1) забезпечення рівного доступу;

2) політичної неупередженості;

3) законності;

4) довіри суспільства;

5) недискримінації;

6) прозорості;

7) доброчесності;

8) надійності та відповідності методів тестування;

9) узгодженості застосування методів тестування;

10) ефективного і справедливого процесу відбору.

  1. Дотримання принципу недискримінації під час проведення конкурсу не виключає обов’язку застосування в ході його проведення розумного пристосування для особи з інвалідністю, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, а також можливості застосування позитивних дій відповідно до Закону України“Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні”.

Умови проведення конкурсу

  1. Рішення про оголошення конкурсу на зайняття посади категоріїі “В”приймає керівник апарату Менського районного суду Чернігівської області.  (далі - керівник ).
  2. Конкурс проводиться такими етапами:

1) прийняття рішення про оголошення конкурсу;

2) оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

3) прийняття документів від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі;

4) перевірка поданих документів на відповідність установленим законом вимогам;

5) проведення тестування та визначення його результатів;

6) проведення співбесіди та визначення її результатів;

7) проведення підрахунку результатів конкурсу та визначення переможця конкурсу і другого за результатами конкурсу кандидата;

8) оприлюднення результатів конкурсу.

  1. Особи, які відповідно до частини другоїстатті 19 Закону України “Про державну службу” не можуть вступити на державну службу, не допускаються до участі у конкурсі.
  2. Особи, які подали необхідні документи для участі у конкурсі, є кандидатами на зайняття посади (далі - кандидати).
  3. Документи, подані (надіслані) кандидатами до Менського районного суду Чернігівської області , не розглядаються у разі:

1) подання їх особисто в останній день строку після закінчення робочого часу;

2) надіслання їх поштою після закінчення строку подання;

3) надіслання їх поштою протягом установленого строку подання та надходження до Менського районного суду Чернігівської області  менше ніж за три робочі дні до дати проведення конкурсу.

Вимоги щодо оприлюднення інформації про посаду та оголошення про проведення конкурсу

  1. Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посад оприлюднюється:

1) за категорією “В” - на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС, офіційному веб-сайті НАДС та офіційному веб-сайті Менського районного суду Чернігівської області .

З метою широкого поширення інформації про посаду така інформація може бути додатково оприлюднена на інших веб-сайтах або в засобах масової інформації.

  1. Менський районний суд Чернігівської області забезпечує надсилання в електронній формі НАДС наказу про оголошення конкурсу та умов його проведення за формою  не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання відповідного наказу .

 Голова конкурсної комісії забезпечує надсилання в електронній формі територіальному органу НАДС за місцем розташування наказу  про оголошення конкурсу та умов його проведення  не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня підписання відповідного наказу .

Умови проведення конкурсу затверджуються наказом керівника апарату Менського районного суду Чернігівської області.

Передача оголошення про проведення конкурсу та його оприлюднення здійснюється у порядку, затвердженому НАДС.

  1. Якщо інформація про оголошення конкурсу, яка надіслана НАДС або його територіальному органу, не доступна для зчитування, відповідний наказ про оголошення конкурсу та умови його проведення повертаються відповідному органу без розгляду шляхом надсилання повідомлення електронною поштою.

У разі невідповідності наказу  про оголошення конкурсу та/або умов його проведення вимогам законодавства про державну службу вони повертаються відповідному органу шляхом надсилання повідомлення електронною поштою з відповідним обґрунтуванням.

У разі відсутності зауважень до наказу  про оголошення конкурсу та умов його проведення оголошення про проведення конкурсу оприлюднюється на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС не пізніше наступного робочого дня з дня надходження відповідної інформації або її розміщення на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС. Про таке оприлюднення повідомляється Менський районний суд Чернігівської області, яким було надіслано або розміщено оголошення, після чого інформація про оголошення конкурсу може бути оприлюднена на офіційному веб-сайті Менського районного суду Чернігівської області, інших веб-сайтах та в засобах масової інформації.

Склад, порядок формування і роботи та повноваження конкурсної комісії

Для проведення конкурсу на зайняття посад категорії  “В”  наказом ДСА України № 753 від 21.06.2017 року   утворена конкурсна комісія у складі голови і членів комісії.

  1. 12. Конкурсна комісія утворюється у складі не менше п’яти осіб.
  2. 13. Конкурсна комісія може прийняти рішення про залучення до роботи державних службовців з інших державних органів, представника виборного органу первинної профспілкової організації (за наявності), науковців, а також експертів (не менше двох) у відповідній сфері та проведення співбесіди щодо відповідності професійної компетентності кандидата встановленим вимогам.

У такому разі залученими до роботи  конкурсної комісії особами проводиться оцінка шляхом виставлення балів (0-1-2), які відображаються у відповідному протоколі засідання та враховуються членами  конкурсної комісії під час оцінювання після обговорення відповідності професійної компетентності кандидата за кожною окремою вимогою.

  1. 14. Засідання конкурсної комісії є правоможним, якщо на ньому присутні не менш як дві третини її членів.

У разі тимчасової відсутності членів  конкурсної комісії з поважних причин (відпустка, відрядження, тимчасова непрацездатність, участь у невідкладних заходах, на яких зобов’язаний бути присутнім член  конкурсної комісії у зв’язку з виконанням посадових обов’язків), наслідком якої є відсутність кворуму, дата проведення конкурсу може бути перенесена на інший день з урахуванням строків, визначених законом.

Рішення про перенесення дати конкурсу на зайняття посади категорії «В»  приймає  конкурсна комісія або керівник апарату Менського районного суду Чернігівської області  шляхом видання відповідного наказу .

Про зміну дати проведення конкурсу кандидати повідомляються  головою конкурсної комісії Менського районного  суду Чернігівської області  не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня прийняття відповідного рішення.

Зазначене повідомлення може здійснюватися одним із доступних способів, обраним кандидатом, зокрема у письмовій формі, засобами електронного чи телефонного зв’язку.

Інформація для кандидатів може бути додатково розміщена на офіційному веб-сайті Менського районного суду Чернігівської області.

  1. Наказом ДСА України № 753 від 21.06.2017 року визначена з числа конкурсної комісії , особа, яка виконуватиме функції адміністратора під час проведення конкурсу на зайняття посади категорії “В”.

Адміністратор несе персональну відповідальність за розголошення інформації, що стала йому відома під час проведення конкурсу.

Адміністратор не є членом  конкурсної комісії.

Адміністратор веде протокол засідання  конкурсної комісії, оформляє відомості про результати конкурсу, роздруковує звіти про результати проходження тестування, перевіряє особу кандидата тощо.

Прийняття та розгляд документів для участі в конкурсі

  1. 16. Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає (особисто, поштою або через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС) конкурсній комісії такі документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 2, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5)  оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія такого  посвідчення, а оригінал обов’язково пред’являється до проходження тестування);

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) оригінали інших документів для підтвердження відповідності умовам конкурсу в разі проведення закритого конкурсу;

8) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

У разі подання документів для участі у конкурсі особисто або поштою заява, зазначена у підпункті 2 цього пункту, пишеться власноручно або з використанням комп’ютерної техніки (із проставленням власноручного підпису), а заява, зазначена у підпункті 3 цього пункту, - власноручно.

Під час створення електронних документів, які подаються для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС, накладається електронний цифровий підпис кандидата.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

  1. 17. Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву за формою згідно з додатком 3про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.
  2. 18.  Адміністратор конкурсної комісії Менського районного суду Чернігівської області веде облік та реєструє всі документи для участі у конкурсі, подані особами, які бажають взяти у ньому участь.

Документи для участі у конкурсі зберігаються протягом п’яти років:

  1. 19. Перевірку документів, поданих кандидатами, на відповідність установленим кваліфікаційним вимогам, наявність усіх документів, та правильність заповнення документів, проводить конкурсна комісія

Адміністратор конкурсної комісії Менського районного суду Чернігівської області   не пізніше трьох робочих днів з дня надходження документів для участі у конкурсі повідомляє кандидатам:

про результати перевірки документів, поданих особисто або поштою;

про результати попередньої перевірки документів, поданих через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС.

Кандидати, у яких досвід роботи та/або подані документи не відповідають установленим вимогам, не допускаються до тестування, про що їм повідомляє конкурсна комісія.

Кандидат, якого не допущено до тестування, після усунення недоліків у поданих ним документах у межах встановленого строку для подання таких документів може подати їх повторно у передбаченому порядку. В іншому разі кандидат вважається таким, що не пройшов конкурс, про що зазначається у протоколі засідання  конкурсної комісії.

Повідомлення може здійснюватися одним із доступних способів, обраним кандидатом, зокрема у письмовій формі, засобами електронного чи телефонного зв’язку.

Під час подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС копія посвідчення щодо вільного володіння державною мовою перевіряється після пред’явлення кандидатом оригіналу такого посвідчення до проходження тестування. У такому разі остаточне рішення щодо відповідності поданих документів установленим вимогам та допущення/недопущення кандидата до проходження тестування приймається спеціальним структурним підрозділом НАДС або службою управління персоналом державного органу, в якому проводиться конкурс, за результатами перевірки копії зазначеного посвідчення, про що кандидат повідомляється особисто або в інший спосіб.

У разі невідповідності поданої через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС копії посвідчення щодо вільного володіння державною мовою оригіналу такого посвідчення (крім випадків втрати такого посвідчення та отримання його дубліката) або непред’явлення оригінала такого посвідчення кандидат не може бути допущений до проходження тестування та вважається таким, що не пройшов конкурс.

Після перевірки документів кандидат протягом строку зберігання таких документів може звернутися  до Менського районного суду Чернігівської області  із письмовою заявою про повернення оригіналів документів. У такому разі зберігаються копії таких документів.

Проведення оцінювання кандидатів

  1. 20. Під час проведення конкурсу на зайняття посад категорії “В”за рішенням конкурсної комісії може здійснюватися відео- або аудіофіксація, якщо інше не передбачено законом.
  2. 21. Про здійснення фіксації процедури проведення конкурсу за допомогою технічних засобів адміністратор оголошує перед початком відповідного етапу конкурсу.
  3. 22. У разі здійснення аудіо- або відеофіксації аудіо- та відеозаписи зберігаються у Менському районному суді Чернігівської області , в якому проводився конкурс, протягом п’яти років.
  4. 23. Кандидати, документи яких пройшли перевірку, проходять тестування на знання законодавства.

Про дату та час, передбачений для тестування всіх кандидатів, їм повідомляється одним із доступних способів, обраних ними, зокрема у письмовій формі, засобами електронного чи телефонного зв’язку, не пізніше ніж за один робочий день до проходження такого тестування.

24.Тестування кандидатів на зайняття посад категорії “В” проводиться у присутності не менше трьох членів конкурсної комісії.

  1. 25. Тестування на знання законодавства проводиться з метою визначення рівня знань Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного та іншого законодавства.
  2. 26. Перелік тестових питань на знання законодавства та варіанти відповідей (із зазначенням правильної відповіді) затверджуються НАДС та оприлюднюються на його офіційному веб-сайті.

Перед проходженням тестування кожен кандидат пред’являє паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу та підтверджує громадянство України.

  1. 27. Під час проведення тестування кандидатам забороняється користуватися додатковими електронними приладами (крім випадків, коли використання додаткових електронних приладів становить розумне пристосування), підручниками, навчальними посібниками, іншими матеріалами, а також спілкуватись один з одним.

У разі порушення зазначених вимог кандидат відсторонюється від подальшого проходження конкурсу, про що складається відповідний акт, який підписується членами конкурсної  комісії, які здійснювали нагляд.

  1. 28. Під час проведення тестування питання для кожного кандидата обираються автоматично з переліку тестових питань. Одне тестове завдання включає 40 тестових питань. Кожне питання передбачає чотири варіанти відповіді, один з яких є правильним.
  2. 29. Загальний час для проведення тестування повинен становити не більше 40 хвилин.
  3. 30. Після закінчення кандидатом проходження тестування або після закінчення часу, відведеного для його проведення, здійснюється автоматичне визначення результатів тестування за допомогою програмного забезпечення, які фіксуються адміністратором у відомості про результати тестування за формою згідно з додатком 4.

Адміністратор роздруковує звіт про результати тестування кожного кандидата, підписує такий звіт у кандидата та членів конкурсної комісії, які здійснюють нагляд, та додає його до відомості про результати тестування.

За бажанням кандидата адміністратор надає йому копію звіту про результати тестування, засвідчену конкурсною комісією .

  1. 31. У разі використання результатів попереднього тестування до відомості додається копія звіту про його результати.
  2. 32. За результатами тестування виставляються такі бали:

 для посад категорії “В”:

2 бали - кандидатам, які відповіли правильно на 32 питання тестового завдання і більше;

1 бал - кандидатам, які відповіли правильно на 24-31 питання тестового завдання;

0 балів - кандидатам, які відповіли правильно на 23 і менше питань тестового завдання.

  1. 33. Кандидати, які під час конкурсу пройшли тестування раніше, можуть протягом шести місяців з дня проходження тестування використати його результат для участі в іншому конкурсі.

Про прийняття відповідного рішення кандидати повідомляють шляхом подання до  конкурсної комісії письмової заяви та копії звіту про результати тестування, засвідченої спеціальним структурним підрозділом НАДС або службою управління персоналом державного органу, в якому кандидат пройшов тестування.

У такому разі кількість балів за результатами тестування визначається відповідно до пункту 32 цього Порядку з урахуванням кількості наданих кандидатом правильних відповідей, зазначених у звіті про результати тестування, копія якого подана кандидатом.

{Установити, що положення пункту 33 застосовується до результатів тестування, визначених після набрання чинності Постановою КМ № 648 від 18.08.2017 - див. пункт 2Постанови КМ № 648 від 18.08.2017}

  1. 34. Проведення повторного тестування не допускається, крім випадків, коли тестування було перервано або не відбулося з технічних чи інших причин, що не залежать від членів конкурсної комісії та кандидатів.

У такому разі за рішенням  конкурсної комісії призначається нова дата проведення тестування та/або час, про що повідомляються кандидати .

  1. 35. Кандидати, які за результатами тестування набрали 0 балів, а також кандидати, які не з’явилися для його проходження протягом часу, передбаченого для тестування всіх кандидатів, вважаються такими, що не пройшли тестування та не можуть бути допущені до чергового виду тестування та чергового етапу конкурсу.

Кандидати, які набрали 1 або 2 бали, вважаються такими, що пройшли тестування.

З інформацією про результати тестування та кількість отриманих балів кандидати ознайомлюються під час підписання відповідного звіту.

Результати тестування відображаються у протоколі засідання  конкурсної комісії.

  1. 36. Співбесіда проводиться з метою оцінки відповідності професійної компетентності кандидата встановленим вимогам, які не були оцінені на попередніх етапах конкурсу.
  2. 37. Співбесіду проводить конкурсна комісія, а також особи, які залучені до її роботи.
  3. 38. Під час оцінювання професійної компетентності кандидатів за кожною окремою вимогою на співбесіді виставляються такі бали:

2 бали - кандидатам, професійна компетентність яких відповідає вимозі та які виявили глибокі знання, уміння, компетенції, необхідні для ефективного виконання посадових обов’язків;

1 бал - кандидатам, професійна компетентність яких відповідає вимозі в обсязі, мінімально достатньому для виконання посадових обов’язків;

0 балів - кандидатам, професійна компетентність яких не відповідає вимозі.

Оцінювання професійної компетентності кандидатів за кожною окремою вимогою під час проведення співбесіди здійснюється кожним членом  конкурсної комісії індивідуально після обговорення відповідності професійної компетентності кандидата за кожною окремою вимогою на засіданні  конкурсної комісії за участю залучених до її роботи осіб шляхом виставлення балів, які вносяться до відомості про результати співбесіди за формою згідно з додатком 7.

  1. 39. Остаточною оцінкою у балах за кожною вимогою під час проведення співбесіди є середнє арифметичне значення індивідуальних балів, виставлених членами конкурсної комісії.

Кандидати, які під час проведення співбесіди отримали середній бал 0,5 або нижче за однією з вимог, а також кандидати, які не з’явилися для проведення співбесіди, вважаються такими, що не пройшли конкурсний відбір та не можуть бути включеними до загального рейтингу.

Результати проведення співбесіди відображаються у протоколі  конкурсної комісії та повідомляються кандидатам.

Про результати проведення співбесіди конкурсна комісія  повідомляє кандидатам одним із доступних способів, обраних ними, зокрема у письмовій формі, засобами електронного чи телефонного зв’язку.

  1. 40. Результати проходження тестування та проведеної з кандидатом співбесіди зберігаються у Менському районному суді Чернігівської області.
  2. 41. Усі етапи конкурсу повинні проводитись у приміщенні, доступному також для кандидатів з числа маломобільних груп населення.

Складення рейтингового списку кандидатів

  1. 42. Загальна кількість балів кандидата визначається шляхом додавання середніх балів, виставлених у зведеній відомості середніх балів за формою згідно з додатком 8за кожною окремою вимогою до професійної компетентності, та балів за результатами тестування.

Рейтинг кандидата, який успішно пройшов конкурс, залежить від загальної кількості набраних ним балів.

Першим за рейтингом та переможцем конкурсу є кандидат, який набрав найбільшу загальну кількість балів.

Загальний рейтинг кандидатів визначається за формою згідно з додатком 9.

Результати визначення загального рейтингу кандидатів відображаються у протоколі засідання  конкурсної комісії.

  1. 43. У разі коли два і більше кандидатів мають однаковий рейтинг, переможець конкурсу визначається шляхом відкритого голосування на засіданні конкурсної комісії після обговорення відповідності професійної компетентності таких кандидатів за кожною окремою вимогою.
  2. 44. Кандидат може ознайомитися із своїми результатами оцінювання за письмовим зверненням до конкурсної комісії.

У такому разі конкурсна комісія надає кандидатові витяг із зведеної відомості середніх балів.

Оприлюднення результатів конкурсу

  1. 45. Голова конкурсної комісії суду, забезпечує передачу НАДС або його територіальному органу за місцем розташування суду інформації про переможця конкурсу та другого за результатами конкурсу кандидата в електронній формі на відповідну електронну адресу не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дати підписання протоколу засідання конкурсної комісії.
  2. 46. Інформація про переможця конкурсу та другого за результатами конкурсу кандидата повинна містити прізвище, ім’я та по батькові кандидата, найменування посади та загальну кількість балів, набраних кандидатом.
  3. 47.  Конкурсна комісія веде реєстр других за результатами конкурсу кандидатів.
  4. 48. Другий за результатами конкурсу кандидат має право на призначення на посаду протягом одного року з дня проведення відповідного конкурсу, якщо така посада стане вакантною, а також у разі, коли переможець конкурсу відмовився від зайняття посади, складення Присяги державного службовця, коли буде виявлено обмеження щодо призначення на посаду, визначені статтею 32Закону України “Про державну службу”, або йому буде відмовлено у призначенні на посаду за результатами спеціальної перевірки.

Адміністратор конкурсної комісії повідомляє другому за результатами конкурсу кандидату про те, що відповідна посада стала вакантною, протягом п’яти календарних днів з дня відкриття відповідної вакансії.

Зазначене повідомлення може здійснюватись одним із доступних способів, обраним кандидатом у заяві,  а також надсилається рекомендованим листом з повідомленням про вручення.

У разі коли протягом місяця з дня надіслання зазначеного рекомендованого листа другий за результатами конкурсу кандидат не подасть письмової заяви та інших передбачених законодавством документів для призначення його на посаду, він вважається таким, що відмовився від зайняття відповідної посади.

  1. 49. Результати конкурсу оприлюднюються не пізніше ніж протягом 45 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про його проведення.
  2. 50. Адміністратор конкурсної комісії надсилає кожному кандидату письмове повідомлення (поштою або засобами електронного зв’язку) про результати конкурсу протягом п’яти календарних днів з дня їх оприлюднення.
  3. 51. Повторний конкурс проводиться відповідно до статті 30Закону України “Про державну службу” та за процедурою, визначеною цим Порядком.
  4. 52. Витяг з протоколу засідання конкурсної комісії щодо результатів визначення загального рейтингу кандидатів є складовою особової справи державного службовця, якого призначено на посаду державної служби за результатами конкурсу.
  5. 53. Кандидат, як учасник конкурсу, має право оскаржити рішення конкурсної комісії відповідно до статті 28Закону України “Про державну службу”.
  6. 54. Рішення конкурсної комісії стосовно переможця конкурсу та другого за результатами конкурсу кандидата скасовується у разі встановлення факту порушення умов або порядку проведення конкурсу, яке могло вплинути на його результати.

У разі незгоди переможця конкурсу з рішенням про встановлення випробування під час призначення на посаду, а також відмови особи, призначеної на посаду вперше, від складення Присяги державного службовця застосовується відкладене право другого за результатами конкурсу кандидата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 2
до Порядку

Комісії/Конкурсній комісії ___________________________

         (найменування)

____________________________________________________________

____________________________________________________________,

       (прізвище, ім’я та по батькові кандидата у родовому відмінку)

який (яка) проживає за адресою: ______________________

__________________________________________________,

__________________________________________________,

(номер контактного телефону)

e-mail ________________________@ __________________

           (заповнюється друкованими літерами)

ЗАЯВА

Прошу допустити мене до участі в конкурсі на зайняття посади
_______________________________________________________________________________

з метою ________________________________________________________________________

    (зазначення основних мотивів щодо зайняття посади державної служби)

_______________________________________________________________________________.

Підтверджую достовірність інформації у поданих мною документах.

Інформацію про проведення конкурсу прошу повідомляти мені шляхом (обрати та зазначити один із запропонованих способів):

□ надсилання листа на зазначену адресу;

□ надсилання електронного листа на зазначену електронну адресу;

□ телефонного дзвінка за номером ___________________________;

□ _______________________________________________________.

                                   (зазначити інший доступний спосіб)*

Додаток: резюме в довільній формі.                                                                                              

 

___ __________ 20___ р.                                                            ___________________

 (підпис)

 

__________

* У разі неможливості передачі інформації в обраний спосіб повідомлення надсилається на адресу зазначеної електронної пошти.

 

 

{Додаток 2 в редакції Постанови КМ № 648 від 18.08.2017}

Додаток 3
до Порядку

Комісії/Конкурсній комісії __________________________

               (найменування)

_________________________________________________

_________________________________________________,

      (прізвище, ім’я та по батькові кандидата у родовому відмінку)

який (яка) проживає за адресою: _____________________

_________________________________________________

_________________________________________________

                  (номер контактного телефону)

ЗАЯВА

У зв’язку з присвоєнням мені медико-соціальною експертною комісією
________________________________________________________________________________
                                                                                (група інвалідності)

(довідка МСЕК від _____ ___________________ 20___ р. № ____________________,
копія якої додається), керуючись статтею 2 Конвенції про права інвалідів та статтею 2 Закону України “Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні”, прошу забезпечити мені під час проходження конкурсу на зайняття посади державної служби ________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

розумне пристосування у вигляді ___________________________________________________

_______________________________________________________________________________.

 

 

___ ___________ 20__ р.        __________________        ____________________________

      (підпис)                                 (прізвище, ім’я та по батькові)

 

 

 

 

 

{Додаток 3 в редакції Постанови КМ № 648 від 18.08.2017}

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 4
до Порядку

ВІДОМІСТЬ
про результати тестування на
_______________________*

              (вид тестування)

 

Порядковий номер

Прізвище, ім’я та
по батькові кандидата

Кількість правильних відповідей

Бали

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток: звіти про результати проходження тестування на ___ арк.

 

 

 

Адміністратор

______________
(підпис)

______________________________
(прізвище, ім’я та по батькові)

 

 

__________

* Для кожного виду тестування заповнюється окрема відомість.

 

 

{Додаток 4 в редакції Постанови КМ № 648 від 18.08.2017}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 5 
до Порядку

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ 
кандидата на зайняття вакантної посади

Прізвище, ім’я та по батькові кандидата

Найменування посади, на яку претендує кандидат

 

 

_____ ______________ 20__ р.

________________ 
(підпис)

     

{Додаток 5 в редакції Постанови КМ № 648 від 18.08.2017}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 7 
до Порядку

ВІДОМІСТЬ 
про результати співбесіди*

Прізвище, ім’я та по батькові кандидата

Вимоги

Бали

Кандидат № 1

Вимога

 

 

Вимога

 

 

Вимога

 

 

Вимога…

 

 

Член комісії

______________ 
(підпис)

_________________________ 
(прізвище, ім’я та по батькові)

         

__________

* Заповнюється кожним членом Комісії з питань вищого корпусу державної служби або конкурсної комісії окремо.

{Додаток 7 в редакції Постанови КМ № 648 від 18.08.2017}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 8 
до Порядку

ЗВЕДЕНА ВІДОМІСТЬ 
середніх балів

Прізвище, ім’я та по батькові кандидата

Види оцінювання

Вимоги

Бали, що виставлені членами комісії

Середній бал*

№ 1

№ 2

№ 3

№ 4

№ 5

Кандидат № 1

Тестування 1

 

 

 

 

 

 

 

Тестування 2

 

 

 

 

 

 

 

Тестування 3

 

 

 

 

 

 

 

Тестування 4

 

 

 

 

 

 

 

Ситуаційне завдання № 1

Вимога

 

 

 

 

 

 

Вимога

 

 

 

 

 

 

Вимога

 

 

 

 

 

 

Ситуаційне завдання № 2

Вимога

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ситуаційне завдання № 3

Вимога

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Співбесіда

Вимога

 

 

 

 

 

 

Вимога

 

 

 

 

 

 

Вимога

 

 

 

 

 

 

Вимога

 

 

 

 

 

 

 

Загальна кількість балів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Адміністратор

___________ 
(підпис)

______________________ 
(прізвище, ім’я та по батькові)

__________

* Результати тестування зазначаються відповідно до додатка 4 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби.

{Додаток 8 в редакції Постанови КМ № 648 від 18.08.2017}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 9 
до Порядку

ЗАГАЛЬНИЙ РЕЙТИНГ КАНДИДАТІВ

Порядковий номер

Прізвище, ім’я та по батькові кандидата

Загальна кількість балів

Рейтинг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Адміністратор

________________ 
(підпис)

________________________ 
(прізвище, ім’я та по батькові)

 

__________ 
Примітка.


Загальний рейтинг кандидатів визначається починаючи з найвищого балу, який набрав кандидат.

 

               

{Додаток 9 в редакції Постанови КМ № 648 від 18.08.2017}