flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду та учасників судових процесів!

12 листопада 2020, 09:58

У зв’язку з збільшенням захворюваності серед працівників Менського районного суду та офіційним підтвердженням у декількох працівників позитивного результату тесту на вірус COVID-19, у суді посилюються заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворюваності серед працівників та відвідувачів суду, у зв’язку з чим з 12 листопада 2020 року Менський районний суд переходить у закритий режим роботи.

Вхід відвідувачів та учасників по справах до приміщення суду забороняється.

Усі найближчі судові засідання, участь в яких учасників по справі є обов’язковою, відкладаються. Про наступні засідання сторони будуть повідомлені додатково.

За бажанням, учасники по справах можуть подавати заяви про розгляд справ без їх участі, або проведення судового засідання в режимі відеоконференції, які надсилати на електронну адресу суду inbox@mn.cn.court.gov.ua.

Також подати заяву чи інше звернення до суду можливо через поштову скриньку суду, яка розміщена у фойє  приміщення суду, за допомогою поштового зв’язку (адреса суду: 15600, Чернігівська область, місто Мена, вулиця Сіверський шлях, 146).

Отримати будь – яку інформацію з приводу стану розгляду справи можна на сайті Менського районного суду Чернігівської області або в телефонному режимі (2-14-73 канцелярія суду).

Просимо поставитись з розумінням до встановлених тимчасових обмежень.