flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду та учасників судових процесів!

23 листопада 2020, 14:06

У зв’язку з стабілізацією та покращенням епідеміологічної ситуації в Менському районному суді з 23 листопада 2020 року суд повернувся до звичайного режиму роботи згідно з трудовим законодавством.

Разом з тим, в суді продовжують проводитись необхідні заходи санітарії, а саме: щоденне вологе прибирання приміщення суду із використанням мийних та дезінфікуючих засобів, проводиться провітрювання приміщення протягом робочого дня, регулярне протирання миючими та дезінфікуючими (спиртовмісними) засобами робочих поверхонь та предметів: поверхні столів, дверні ручки, телефони, клавіатури, проводиться щоденна дезінфекцію приміщення суду бактерицидними лампами.

Нагадуємо про необхідність неухильного дотримання відвідувачами суду карантинних вимог, а саме: використання захисної маски для обличчя та антисептиків для обробки рук, дотримання соціальної дистанції, намагайтеся утриматись від відвідування суду без крайньої потреби або в разі наявності ознак застудних захворювань.

Пам’ятайте, що дотримання вищевказаних вимог допоможе врятувати власне здоров'я чи навіть життя, а також здоров’я та життя ваших близьких.

Бережімо себе та своїх рідних, дбаємо про оточуючих.