flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів Менського районного суду Чернігівської області

11 листопада 2021, 16:14

У зв’язку з підтвердженням у одного з працівників  суду захворювання на  COVID-19 вживаються всі необхідні заходи щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників та відвідувачів суду, оскільки суд і надалі продовжує свою роботу.

Доступ в судові засідання здійснюється з дотриманням всіх карантинних заходів та санітарних норм у зв'язку з епідемією COVID-19, а саме: використання засобів індивідуального захисту  та дотримання соціальної дистанції. Регулярно проводиться дезінфекція в приміщенні суду.

З метою убезпечення відвідувачів від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції пропонуємо, при можливості,  утриматись від відвідування суду,  скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через сервіси «Електронного суду»,   за допомогою поштового зв’язку та електронної пошти,  або подавати документи через «безконтактну скриньку»  яка встановлена біля посту охорони суду.

Також звертаємося до громадян, які  не є  учасниками судових процесів з проханням утриматися від візиту до суду. Громадян, які  є учасниками судових процесів просимо утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін та подавати до суду заяви про розгляд справ за наявними у них матеріалами та за відсутності учасників судового процесу.

Нагадуємо, що учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

Електронна адреса суду inbox@mn.cn.court.gov.ua

факс (04644) 21567, телефон канцелярії суду (04644) 21473 

Просимо із розумінням поставитися до ситуації, яка склалась в організації роботи суду в період карантину!