flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Менський районний суд визнано кращим місцевим судом Чернігівської області.

18 грудня 2017, 14:21

15 грудня 2017 року  в Апеляційному суді Чернігівської області відбулися урочистості, присвячені відзначенню Дня працівників суду України.

З вітальними словами до присутніх звернулися в.о. Голови Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Олена Євтушенко  та голова Апеляційного суду Чернігівської області Садіг Тагієв.

Вже традиційно, до свята, Апеляційним судом Чернігівської області  серед місцевих судів проведено конкурс "Кращий місцевий суд Чернігівської області у 2017 році".

За відданість своїй  справі та  високий професіоналізм Менський районний суд Чернігівської області  визнано переможцем конкурсу за звання «Кращий місцевий суд Чернігівської області у 2017 році».

Голові Менського районного суду Чернігівської області Сова Тетяні Георгіївні  вручено диплом та подарунки для суду за зайняте перше місце у конкурсі.

                                           

 

         Цього ж дня, у тісному і дружньому колективі   Менського районного суду Чернігівської області, з нагоди свята, також відбулися урочистості.

Зі щирими та теплими словами до колег та працівників апарату звернулася голова суду Сова Т.Г., яка привітала колектив з отриманою відзнакою, подякувала за складну, відповідальну та  сумлінну роботу, відданість справі, побажала присутнім міцного здоров’я, родинного затишку й достатку, невичерпної енергії, твердості і віри, сил, наснаги,  та висловила надію, що отримана відзнака буде стимулювати  колектив  суду на   плідну працю  та нові вагомі здобутки.

Голова суду також зазначила,  що в умовах перетворень, які наразі відбуваються у нашій державі, відповідальність та людяність працівників цієї непростої професії, виваженість та толерантність є запорукою поваги та укріплення довіри громадян до служителів Феміди.

 

        

заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.