flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Платіжний термінал для оплати пластиковою карткою – зручності для відвідувачів Менського районного суду

15 серпня 2018, 13:06

Враховуючи значну територіальну віддаленість Менського районного суду від центра міста, що спричинює ряд незручностей для жителів Менського району при необхідності відвідування суду, 08 серпня 2018 року в Менському районному суді за ініціативи голови суду Сова Т.Г. було встановлено мобільний платіжний термінал.

Термінал для суду наданий Акціонерним товариством КБ «ПриватБанк». Для його встановлення протягом останнього півріччя була проведена спільна значна і клопітка робота як представників Банку так і Менського районного суду.

Через вказаний платіжний термінал відвідувачі суду, маючи пластикову платіжну картку будь – якого банку з наявними на ній грошовими коштами, можуть здійснити оплату судового збору при зверненні до суду, судового збору за рішенням суду, матеріальної шкоди, штрафів та штрафів за адміністративні правопорушення.

Відтепер, громадянину дізнавшись у приміщенні суду розмір коштів, що необхідно йому сплатити чи то при подачі до суду заяви, чи по завершенню її розгляду, не потрібно діставатись до відділення банку, які знаходяться в центрі нашого міста, здійснювати цю проплату, а потім знову повертатись до суду та надавати підтверджуючи про це документи.

Даний термінал знаходиться в канцелярії Менського районного суду, визначений відповідальний працівник по роботі з ним – це консультант суду. Тому, для того, щоб скористатись такими послугами відвідувачу суду необхідно звернутись в канцелярію Менського районного суду до Костюченко О.В., яка за участі особи, що звернулась до суду проводить списання необхідної суми коштів на відповідний рахунок, про що відразу надає квитанцію.

Менський районний суд намагається зробити більш зручними умови відвідування та перебування громадян в суді.

Сподіваємось, що проведена з даного приводу робота буде оцінена жителями нашого району, і відвідувачі суду з задоволенням будуть користуватись послугами платіжного терміналу.        

 

помічник голови суду

прес-секретар Комова І.В.