flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Менському районному суді проведено «День відкритих дверей» для депутатів Менської районної ради, Менської міської ради, працівників виконавчих апаратів районної та міської ради, журналістів

29 листопада 2018, 16:23

27 листопада   в Менському районному суді Чернігівської області, за ініціативи голови суду Сова Тетяни Георгіївни, проведено «День відкритих дверей» для депутатів Менської районної ради, Менської міської ради, працівників виконавчих апаратів районної, міської ради та журналістів місцевої преси.

  Цей захід організовано вперше в області та  проведено з метою підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами, через обраних ними депутатів, необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, а також побудови правового діалогу між судовою владою та суспільством задля покращення доступу до правосуддя.

  Голова суду Сова Т.Г. та  суддя-спікер Парфененко О.Я. розповіли про специфіку роботи судової установи, провели екскурсію по приміщенню суду та наголосили, що створення ефективної системи взаємодії та налагодження ефективної співпраці суду з населеням району, з засобами масової інформації є одним із пріоритетних  напрямків діяльності Менського районного суду.

      Суд зацікавлений у налагодженні комунікації з громадою, задля висвітлення своєї діяльності, інформуванню громадськості, зміцненню довіри до суду, вдосконалення судової системи  та здобуття суспільної підтримки.  

заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.