flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У працівника Менського районного суду Чернігівської області виявлено COVID-19

28 вересня 2020, 11:32

Шановні  відвідувачі суду та учасники судового процесу!

Менський районний суду Чернігівської області повідомляє, що у працівника суду підтверджено позитивний результат тесту на вірус COVID-19. У зв’язку з чим у суді посилено заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворювання серед працівників та дезінфекції усіх приміщень.

Шановні відвідувачі суду, наполегливо просимо вас утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності, від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень, а також  утримуватись від відвідування приміщення суду за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання тощо).

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду через поштову скриньку суду, яка розміщена у фойє  приміщення суду, за допомогою поштового зв’язку ( адреса суду: 15600, Чернігівська область, місто Мена, вулиця Сіверський шлях, 146), електронної пошти суду inbox@mn.cn.court.gov.ua


прес-служба суду