flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч з ветеранами

10 травня 2012, 11:25


 

8 травня, у переддень 67-ої річниці Великої Перемоги, у Менському районному суді Чернігівської області  відбулася зустріч працівників суду з ветераном Великої Вітчизняної війни Ющенком Михайлом Максимовичем та Семененко Євдокією Іванівною вчителем історії, людиною, життя якої співпало з тими важкими роками війни і роками повоєнних негараздів.

Організатори цього святкового дійства, в. о. голови Менського районного суду Сова Т.Г. та старший судовий розпорядник Мороз О.В., зібрали своїх колег для зустрічі з сучасниками Великої Вітчизняної війни, щоб ще раз подякувати тим, кому зобов’язані мирним небом над головою, дати нагоду згадати ті, такі пам'ятні роки, аби разом пом'янути тих, хто, на жаль, пішов від нас назавжди.

Семененко Є.І. розповіла про перебіг бойових дій Великої Вітчизняної війни, поразки і перемоги радянського народу, його героїчні подвиги, становище населення Менського району в роки окупації, бойові дії на території краю.

 Ющенко М.М. поділився з співробітниками суду своїми фронтовими спогадами.

У вітаннях, на адресу Ющенка М.М. та Семененко Є., було висловлено уклінну вдячність за те, що ми живемо в мирі та спокої. За те, що сьогодні старше покоління своїм життєвим прикладом єднає людей різного віку.

З побажаннями міцного здоров'я, бадьорості духу, довгих років життя, тепла людських стосунків гості суду отримали квіти та солодкі подарунки.