flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання працівників суду з днем державного службовця

21 червня 2013, 15:06
Шановні державні службовці!
 
Щиро вітаю вас зі святом – Днем державної служби!
 
Враховуючи роль державної служби в процесі становлення України як суверенної, незалежної, демократичної, соціальної, правової держави.
 
Указом Президента України від 4 квітня 2003 року встановлено професійне свято – День державної служби, яке відзначається щороку 23 червня.
 
Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі. Основними цілями і завданнями державної служби в Україні є сприяння незмінності конституційного ладу, створення умов для відкритого громадянського суспільства, захист прав і свобод людини і громадянина, а також забезпечення результативної та стабільної діяльності органів державної влади, відповідно до їх завдань, повноважень і компетенції.
 
На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання всіх соціальних ініціатив Президента України заради єдиної мети - покращення умов життя громадян України, підвищення стандартів життя.
 
З особливим теплом сьогодні хочеться згадати сумлінну, наполегливу працю людей, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз знаходяться на заслуженому відпочинку.
 
Хотілося б сказати найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району. Упевнений, що запорукою успішного виконання намічених вами цілей є ваш професіоналізм, старанність, завзяття і великий практичний досвід, які і надалі будуть слугувати на користь людям.
 
Ніколи не забувайте про своє високе призначення – вірно і чесно служити державі, своєму народу.
 
В цей святковий день бажаю всім державним службовцям району, всім ветеранам державної служби міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.
 
Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.
 
Сердечно зичу всім вам і вашим родинам світлих життєвих обріїв, добра та щастя, здоров’я та задоволення від вашої почесної праці.
 
 
 
 
 
В.о.голови Менського  районного суду  Чернігівської області   В.О.Чепурко