flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проект Менського районного суду Чернігівської області

20 грудня 2017, 16:29

Менський районний суд Чернігівської області нагадує, що   на  офіційному Web-порталі «Судова влада України»   функціонує власна Web-сторінка суду, на якій розміщується і постійно оновлюється інформація для громадян.

Web-сторінка Менського районного суду структурована, складається зі спеціальних категорій (розділів), які сфокусовані на пріоритетності потреб громадян, та розроблені таким чином, щоб вони були зрозумілими і доступними для всіх користувачів. На сторінці суду, зокрема,  розміщені відомості про інформаційні системи забезпечення гласності судового процесу, що включають: список автопризначених справ, що надійшли до суду вперше, список справ, по яким надійшли апеляційні скарги, рішення суду, внесені  до Єдиного державного реєстру судових рішень, інформацію щодо стадій розгляду судових справ.

Крім цього,  на офіційному сайті Менського районного суду в розділ «Прес-центр» додано новий підрозділ «Відеогалерея» на якому розміщено цикл передач про роботу суду та відображено прагнення колективу  до інформаційної відкритості та покращення умов доступу до інформації.

 З даним проектом можна ознайомитись за посиланням:   http://court.gov.ua/sud2512/pres-centr/video

 

         Сподіваємось, що подана інформація зацікавить громадян, буде корисною та спростить пошук необхідної інформації, а ми в свою чергу будемо працювати над тим, щоб  підвищувати рівень інформаційної відкритості  нашого суду.

        

заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.