flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчаємось самі та навчаємо інших

21 березня 2018, 09:55

Державні службовці Менського районного суду Чернігівської області  Бреус Н.В. та   Милейко О.Л.  стали слухачами інтерактивної лекції на тему: «Виконання вимог Закону України «Про запобігання корупції», яка проведена  14 березня 2018 року в Апеляційному суді Чернігівської області головним науковим співробітником відділу науково-методичного забезпечення діяльності Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та Вищої ради правосуддя Національної школи суддів України, доцентом, кандидатом юридичних наук Наталією Ахтирською .

           Державна політика у сфері боротьби з корупцією, вимоги ЗУ «Про запобігання корупції» та практичні аспекти його застосування, особливості електронного декларування, запобігання та виявлення корупційних правопорушень – ці та інші питання стали предметом обговорення. На запитання кожен учасник отримав  професійну відповідь спеціаліста.

 

           З даного приводу  в суді проведено навчання, на якому  учасники лекції поділилися отриманими знаннями щодо особливостей заповнення та подання електронних декларацій,  обсягів декларування і відповідальності за неподання декларації або умисного приховування даних, можливості, у разі необхідності, виправлення декларації суб’єктом декларування після її подання, з метою запобіганню недопущення порушень.

 

 

заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.