flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Традиції не змінюємо

08 січня 2019, 11:50

У час, коли життя біжить у шаленому ритмі, добрі вчинки, прояви милосердя та благодійності відкидаються на другий план, тому нормою і навіть життєвим кредо колективу Менського районного суду Чернігівської області стало робити добро.

В цьому році, традиційно, колектив Менського районного суду продовжив рух під назвою «Час творити різдвяні добрі справи».

Так, 04 січня 2019 року, напередодні світлого свята Різдва Христового, колектив Менського районного суду відвідав дві родини з дітьми, що опинились в скрутних життєвих обставинах та проживають в нашому місті. Це сім’ї Михайленко Олесі Сергіївни та Гапон Галини Володимирівни, в яких мати-одиначки виховують по троє неповнолітніх дітей. Інформацію про вказані сім’ї суду надав орган опіки та піклування Менської міської ради.

В ці святкові новорічні дні, коли всі очікують на здійснення мрій та сподіваються на різні дива, дітлахи з вказаних сімей з їх мамами та бабусями були приємно вражені і з задоволенням отримали різдвяні солодощі, фрукти та продукти харчування, які були придбані працівниками суду за зібрані в колективі кошти.

Такі заходи об’єднують нас та роблять добрішими, спонукають замислитися та висловити свою небайдужість до проблем сімей, що перебувають в скрутних життєвих обставинах та потребують допомоги небайдужих.

 

         Помічник голови суду

            Прес-секретар Комова І.В.