flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Менському районному суді проведено навчання з питань протипожежної безпеки

01 квітня 2019, 14:57

Продовжуючи роботу по розробленню Плану забезпечення безперервної діяльності Менського районного  суду Чернігівської  області в суді проведено навчання з питань протипожежної безпеки.

Лектором даного заходу виступив начальник Менського районного відділу Головного управління ДСНС України у Чернігівській  області – Луговський Денис Валентинович.

На цьому  занятті присутнім були роз’яснено  основні правила дотримання пожежної безпеки під час перебування на робочих місцях та повідомлено про наявні  системи протипожежного захисту.

Поряд з цим наведено  приклади дій в разі виникнення  пожежі або інших надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

Паралельно, на внутрішньому дворі суду,  проведено і практичне заняття, на якому працівники суду змогли  власноруч  погасити полум’я за допомогою вогнегасників. При цьому присутні навчилися користуватися двома видами вогнегасників – порошковим та вуглекислотним.

Так,  під час дискусії, присутні детально зупинилися на кожному різновиді надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути під час роботи суду та спільно розробили алгоритм дій, спрямованих  на забезпечення безперервної діяльності Менського районного  суду Чернігівської  області.

 

 

 

заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.