flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Практичні аспекти призначення та проведення судових експертиз

17 липня 2019, 13:13

Саме на таку тему 12 липня 2019 року Чернігівським апеляційним судом спільно з територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Чернігівській області та Чернігівською регіональною торгово-промисловою палатою було проведено семінар для суддів та працівників апаратів судів Чернігівської області, в якому від Менського районного суду прийняли участь суддя Волошина Н.В. та помічники суддів Гронь О.К. і Куліш В.О.

Після семінару в Менському районному суді було проведено збори працівників апарату суду, на яких помічник судді Гронь О.К. поділилась отриманими знаннями та враженнями і розповіла присутнім про таке.  

З вітальним словом до учасників семінару звернувся голова Чернігівського апеляційного суду Геннадій Салай. Він наголосив, що подібні заходи сприяють підвищенню рівня загальної обізнаності їх учасників і налагодженню ефективної комунікації між судом і громадськістю.  Про історію створення Чернігівської регіональної торгово-промислової палати та її правову природу розповів її Президент Костянтин Іванов.

Головним спікером заходу стала Віце-президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати, судовий експерт Людмила Болотна, яка ознайомила присутніх із кваліфікаційними вимогами, які висуваються до судових експертів, а також звернула увагу на нормативно-правові акти, якими керуються вищезазначені фахівці у своїй професійній діяльності.

Основна частина семінару була присвячена особливостям проведення судових експертиз: будівельно-технічної, економічної та товарознавчої.

По закінченню всі учасники семінару отримали сертифікати.

 

помічник голови суду

прес-секретар Комова І.В.