flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості роботи Менського районного суду під час оголошеного карантину

16 березня 2020, 14:11

З 12 березня до 3 квітня 2020 року через спалах у світі короновірусу в Україні введено карантин. Таке рішення було прийнято на засіданні Кабінету Міністрів України 11 березня. Згідно вказаної постанови, з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19, розпорядженням Менського міського голови № 80 від 12 березня 2020 року установлено карантин на території Менської міської об’єднаної територіальної громади.

Рада суддів України звернулася до громадян з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників судового процесу. Також усіх просять утриматися від відвідин суду у разі наявності ознак будь-якого вірусного захворювання.

Подати письмову заяву про розгляд справи за Вашої відсутності або про відкладення розгляду справи можна на електронну пошту суду: inbox@mn.cn.court.gov.ua Зразок заяв можливо отримати, перейшовши за посиланням "Заяви"

Одночасно повідомляємо, що Менський районний суд Чернігівської області працює у звичайному режимі та здійснює розгляд призначених справ.

Також інформуємо громадян-учасників судових процесів про введення особливих заходів дезінфекції в суді. Зокрема, проводиться щоденне кварцування залів судових засідань, обробка поверхонь дезінфікуючим розчином «Бланідас».

Працюють вбиральні з наявним рідким милом та водою, де можна помити руки.

 

Тож, закликаємо усіх відвідувачів суду із розумінням поставитись до запроваджених превентивних заходів та по-максимуму використовувати електронний формат доступу до судочинства.

Також будьте уважні до особистої гігієни, адже це буде гарною профілактикою  хворобі. Дбаймо про своє здоров' я та гарне самопочуття тих, хто нас оточує.

         Бажаємо всім міцного здоров’я.