flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стосовно особи, підозрюваної у вчиненні крадіжки.

12 квітня 2017, 15:28

12 квітня 2017 року слідчим суддею Менського районного суду задоволено клопотання слідчого Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області – обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стосовно громадянина С., який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка).

         Заслухавши учасників провадження, дослідивши надані матеріали, слідчий суддя дійшов висновків про обґрунтованість підозри у вчиненні підозрюваним С. інкримінованого йому кримінального правопорушення.

         Судом взято до уваги те, що підозрюваний характеризується негативно, будучи особою працездатного віку, ніде не працює, не одружений, схильний до вчинення корисливих злочинів, не має постійного джерела доходів та сталих соціальних зв’язків, і як наслідок може переховуватись від органів досудового розслідування та суду, так як останній зареєстрований в смт. Макошино, однак там не проживає та взагалі не має постійного місця проживання. Крім того,  стосовно даної особи обвинувальний акт за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, направлено до суду, та за який вже було обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, вчинив новий умисний тяжкий майновий злочин, що свідчить про прогресуючу антисоціальну поведінку.                   

         Інформаційно: громадянин С. підозрюється у тому, що 02 квітня 2017 року, з метою вчинення крадіжки чужого майна прибув до магазину, де шляхом розбиття віконного скла та віджиму металевої решітки, проник в середину приміщення магазину звідки умисно, таємно викрав грошові кошти та товаро-матеріальні цінності, чим заподіяв  майнової шкоди на загальну суму 11430 грн.



заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.