flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою стосовно особи, підозрюваної у незаконному заволодінні транспортним засобом

12 жовтня 2017, 08:14

11 жовтня 2017 року слідчим суддею Менського районного суду Чернігівської області задоволено клопотання старшого слідчого Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області – обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, стосовно місцевого жителя, 1987 року народження, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

 

         Інформаційно: громадянин Т. підозрюється у тому, що 08 жовтня 2017 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та з метою незаконного заволодіння транспортним засобом, прибув до господарства потерпілої, де зірвав навісний замок на воротах гаража, проник до його середини, та не маючи дозволу власника, незаконно заволодів легковим автомобілем ВАЗ 21081,  після чого поїхав в напрямку м. Новгород-Сіверський, де між селами Сосицького району з’їхав з дороги на узбіччя здійснив зіткнення з деревом та пошкодив автомобіль, чим завдав потерпілій матеріальної шкоди.



заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.