flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному у крадіжці грошей з банкомату

14 лютого 2018, 12:07

Менський районний суд Чернігівської області, за клопотанням слідчого Менського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області,  взяв під варту чоловіка, 1974 року народження, підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185  КК України (Крадіжка).

За версією досудового розслідування, 10 лютого 2018 року  підозрюваний прибув до банківського автомату самообслуговування, що знаходиться в місті Мена Чернігівської області, та шляхом висвердлювання отвору у банкоматі та підключення комп’ютерного обладнання умисно, таємно вчинив крадіжку грошових коштів в сумі  55400,00 грн.

«Під час розгляду клопотання встановлено, що підозрюваний є раніше не судимою особою, його обґрунтовано повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого злочину, за який законом передбачено покарання у виді позбавлення волі від 3 до 6 років, підозрюваний не має зареєстрованого місця проживання, непрацюючий, не має стабільних джерел існування, неодружений, але перебуває у цивільному шлюбі з особою, що є свідком у даному кримінальному провадженні, що свідчить про наявність ризику можливого впливу на цього свідка, повідомлення самим підозрюваним про вчинення ним інших аналогічних злочинів свідчить про наявність ризику можливості вчинення ним нових кримінальних правопорушень» - ідеться в ухвалі суду.

Так, слідчий суддя дійшов висновку про необхідність обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком 60 днів з визначенням застави у розмірі 60 прожиткових мінімумів для працездатних осіб, що становить 105720,00 грн.

Зазначимо, що на ухвалу суду може бути подана апеляційна скарга, але це не зупиняє її виконання.

 

 

заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.