flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Менським районним судом Чернігівської області притягнуто до адміністративної відповідальності депутата Сновської міської ради

12 жовтня 2018, 08:10

01 жовтня 2018 року суддею Менського районного суду Чернігівської області області  розглянуто справу про адміністративне правопорушення  про притягнення до  відповідальності за  ч. 2   ст. 172-6 КУпАП України депутата Сновської міської ради  Чернігівської області (Неповідомлення або несвоєчасне повідомлення про відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента або про суттєві зміни у майновому стані).

        Так, громадянин Р., будучи депутатом Сновської міської ради, не виконав свій обов'язок як суб'єкта декларування щодо своєчасного подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані під час придбання траспортного засобу, вартість якого перевищує 50 прожиткових мінімумів доходів громадян.

       Суд, дослідивши матеріали справи, характер вчиненого правопорушення, особу порушника, ступінь його вини, те, що до адміністративної відповідальності притягується вперше, вину визнав, щиро каявся, а тому постановив, що до нього слід застосувати адміністративне стягнення у виді штрафу в мінімальному розмірі визначеному санкцією ч. 2 ст. 172-6 КУпАП, а саме накласти на нього адмiнiстративне стягнення у виді штрафу у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700,00 грн.

         На даний час постанова суду не набрала законної сили.

 

заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.