flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Менський районний суд інформує

23 жовтня 2018, 12:49

22 жовтня 2018 року колегією суддів Менського районного суду ухвалено вирок відносно жителя Коропського району Чернігівської області Коток А.М., який вчинив особливо тяжкий злочин, передбачений ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

         Інформаційно: гр. Коток А.М. в квітні 2018 року у денний час, перебуваючи на цвинтарі в населеному пункті за місцем проживання, на ґрунті особистих неприязних стосунків, в ході словесного конфлікту, умисно штовхнув потерпілого на землю, та в подальшому наніс йому руками та ногами не менше двадцяти п’яти ударів по голові та тілу останнього, спричинивши тілесні ушкодження, які в сукупності відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень та перебувають у прямому причинно-наслідковому зв’язку з фактором настання смерті.

Колегія суддів прийшла до висновку про доведеність вини Котка А.М. у вчиненні вбивства, тобто умисного протиправного заподіяння смерті іншій людині, а саме у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

         З урахуванням пом’якшуючих обставин – щире каяття, а також обставин, які обтяжують покарання – вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння та тяжкі наслідки завдані злочином, за вчинене злочинне діяння Котка А.М. засуджено до 9 років позбавлення волі.

 

На даний час вирок не набрав законної сили.

 

помічник голови суду

прес-секретар Комова І.В.