flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Менський районний суд інформує

02 листопада 2018, 13:34

02 листопада 2018 року Менським районним судом ухвалено вирок відносно жителя м. Корюківка Чернігівської області Тосенко Ю.М. за вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство).

         Інформаційно:  30 червня 2012 року Тосенко Ю.М., перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та знаходячись по вулиці Вокзальній в м. Корюківка Чернігівської області, маючи умисел на грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, зневажаючи загальноприйняті правила і норми поведінки у суспільстві, діючи із особливою зухвалістю, повторно, безпричинно, в присутності інших осіб, ображав нецензурною лайкою, погрожуючи фізичною розправою трьом потерпілим, двоє з яких були неповнолітніми, при цьому завдавши одному з них кілька ударів по обличчю та тулубу, чим спричинив легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

 

Менський районний суду прийшов до висновку про доведеність вини Тосенко Ю.М. у вчиненні інкримінованого злочину, погодившись з кваліфікацією його дій за частиною третьою статті 296 КК України, тобто  грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалися особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, вчинене особою, раніше судимою за хуліганство.

         З урахуванням відсутності пом’якшуючих обставин, та наявності обставин, які обтяжують покарання – рецидив злочинів та вчинення злочину в стані алкогольного сп’яніння, а також особи обвинуваченого, який тривалий час перебував у розшуку та ухилявся від відповідальності за вчинене протиправне діяння, Тосенко Ю.М. засуджено до 4 років 6 місяців позбавлення волі.

 

На даний час вирок не набрав законної сили.

 

помічник голови суду

прес-секретар Комова І.В.