flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваний у вбисті рідного брата залишиться під вартою

25 червня 2019, 08:27

20 червня 2019 року слідчим суддею Менського районного суду розглянуто клопотання слідчого СВ Менського ВП ГУНП в Чернігівській області про продовження строку тримання під вартою відносно підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України.

Клопотання мотивовано тим, що 30 червня 2019 року закінчується міра запобіжного заходу, обрана відносно особи, яка підозрюється в умисному протиправному заподіянні смерті рідному брату, проте до вказаної дати   слідчий не має можливості провести необхідні слідчі дії, тому просив продовжити строк тримання під вартою для підозрюваного до 30.07.2019 року.  

 При розгляді даного клопотання слідчим суддею було враховано, що ризики які давали підставу для обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою, такі як – можливість впливати на потерпілу та свідків, продовжують існувати, крім того судом продовжено термін досудового розслідування, а тому клопотання визнано обґрунтованим та таким, що відповідає вимогам кримінального процесуального кодексу України, а тому задоволено.

 

 

помічник голови суду

прес-секретар Комова І.В.