flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Менському районному суді взято під варту чоловіка підозрюваного у нарузі та оскверненні пам’ятників на могилах воїнів АТО.

03 жовтня 2019, 15:58

Менський районний суд Чернігівської області повідомляє,  що 02 жовтня 2019 року слідчим суддею Сова Т.Г. розглянуто клопотання  про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно раніше судимого чоловіка, 1969 року народження, жителя міста Сновськ Чернігівської області, який  підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 297 КК України.

Даний чоловік підозрюється в тому, що 20 вересня 2019 року перебуваючи на території центрального кладовища міста Мена здійснив наругу над могилами, а саме скоїв осквернення пам’ятників на п’яти могилах померлих воїнів АТО зафарбувавши фарбою зображення померлих.

За вчинення дного злочину санкція статті передбачає міру покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до дванадцяти років.

         За результатами розгляду клопотання, ухвалою слідчого судді підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

заступник керівника апарату суду

прес-секретар

Ромащенко  Ю.