flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зміни до Правил внутрішнього трудового розпорядку

21 травня 2019, 09:01

ЗАТВЕРДЖЕНО

Рішенням загальних  зборів працівників трудового колективу

Менського районного суду

21.05.2018    №  08

 

Зміни до  Правил внутрішнього трудового розпорядку

 

Внести доповнення до розділу 5

Правил трудового внутрішнього розпорядку

   Пункт 5.3 доповнити новими пунктами такого змісту:

 

-        Тривалість щорічної основної відпустки для суддів становить 42 календарних дні, для державних службовців – 30 календарних днів, для працівників патронатної служби, працівників, які виконують функції з обслуговування та інших працівників апарату суду – 24 календарних дні за відпрацьований робочий рік.

-           Згідно з Законами України «Про судоустрій і статус суддів», «Про державну службу» та «Про відпустки» працівникам суду надається щорічна додаткова відпустка.

-        Працівникам патронатної служби (помічнику голови суду, помічникам суддів) надається щорічна додаткова відпустка за особливих характер праці, пов’язаної з роботою на персональному комп’ютері, яка оплачується відповідно до чинного законодавства. Максимальна тривалість цієї відпустки становить 4 календарних дні. До стажу роботи, який дає право на щорічну додаткову відпустку за особливий характер праці, пов'язаної з роботою на персональному комп'ютері, зараховуються:

- час фактичної роботи з особливим характером праці, пов'язаної з роботою на персональному комп'ютері, який складає більше половини тривалості робочого дня;

- час щорічної основної відпустки та час щорічної додаткової відпустки за особливий характер праці, пов'язаної з роботою на персональному комп'ютері, який припадає на робочі дні.

- фактична тривалість відпустки розраховується за попередній календарний робочий рік відповідно до обліку робочого часу з особливим характером праці, пов'язаної з роботою на персональному комп'ютері, пропорційно стажу роботи, визначеному відповідно до абзацу першого цього пункту.

-        Операторам комп’ютерного набору також надається щорічна додаткова відпустка за особливих характер праці тривалістю 4 календарних дні.